Пятница, 17.05.2024
ЗОШ №19
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 202
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
В этот день...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архив записей
И о погоде...
Главная » 2015 » Май » 6 » День самоврядування (обновл)
08:39
День самоврядування (обновл)

 

 

30 квітня 2015 року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації, розвиток організаторських здібностей учнів, інтересу до суспільного життя школи; проведення профорієнтаційної роботи з учнями школи.
У Дні учнівського самоврядування взяли участь учні 9-10-х класів.  Старшокласники  мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

  

Робочий день розпочався зі шкільної лінійки. Заступник директора школи з ВР Сірорез Любов Миколаївна привітала учнів школи із Днем самоврядування, представила адміністрацію-дублерів та побажала лідерам успіхів. Далі розпочалася апаратна нарада учителів-дублерів, яку провела Євчина Любов Борисівна, президент учнівської ради школи, яка виконувала відповідно до визначених повноважень функціональні обов'язки  директора школи. Любов ознайомила представників учнівського самоврядування із Планом Дня самоврядування.
Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи (заступник директора з НВР - Федоренко Юлія Сергіївна, заступник директора з ВР - Пузир Аліна Миколаївна).  І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. За допомогою вчителів складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. 
Усі з великим нетерпінням чекали  цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1-9 класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо  все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.
 

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

 

Концерт учителей

  

         

                

Просмотров: 544 | Добавил: АдминЪ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Форма входа
Календарь
Ссылки
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz